Broccoli met ham-roomsaus

 

Broc­co­li met ham-room­saus

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stelen in stukjes snijden en in 6 min. beetgaar koken. Ham in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. In koekenpan margarine verhitten en ui fruiten. Ham, Philadelphia en kookroom erdoor roeren en zachtjes verwarmen. Rijst met broccoli en saus serveren.

Course Hoofdgerecht
Cuisine Italiaans
Prep Time 25 minutes
Servings 4 personen
Calories 635 kcal

Ingredients

  • 300 gram snelkookrijst
  • 800 gram broccoli
  • 1 stuk schouderham (165 g)
  • 1 stuk ui
  • 2 eetlepels vloeibare magarine
  • 1 flesje kookroom
  • 1 cup zuivelspread

Instructions

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.

  2. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en in 6 minuten beetgaar koken.

  3. Ham in reepjes snijden

  4. Ui pellen en snipperen

  5. In koekenpan ui fruiten

  6. Ham, Philedelphia en kookroom erdoor roeren en zachtjes verwarmen.

Recipe Notes

Broc­co­li met ham-room­saus

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *